A inceput 2013

La mulți ani!

2013-le pare să fie un an promițător, cel puțin pentru mine. Sunt multe idei și multe proiecte care se preconizează și nu pot decât să mă bucur.

Despre 2012-le meu pot să zic foarte multe, dar mă rezum la faptul că am citit și am călătorit mult. Restul e cancan 🙂

Adrian Nastase durere de capPentru români anul a început clasic. Mi-a părut rău azi dimineață că am dat raită prin ziare și am văzut articolul ăsta. Pur și simplu e de domeniul fantasticului. 600 de suflete oltenești au petrecut revelionul la Palatul SRS și au primit alune cu viermi și chestii expirate. După care, câțiva dintre ei s-au pus și și-au gătit în mijlocul nopții – un pui la tavă, un cartof, fiecare cum poate. La sfârșitul show-ului, oamenii au plecat acasă cu aparate de cafea, feliatoare de carne, chiar și TABLOURI. Tablouri…

Arhi a avut sursă din interior și a primit și câteva poze.

La ce te mai poți aștepta? În loc să suni la protecția consumatorului și să faci poze pentru dovezi, tu chemi poliția și hărțuiești chelnerii care cel mai probabil nu au nici un amestec.

Și uite așa dăm drumul la un nou an cel puțin interesant! 🙂

2 thoughts on “A inceput 2013

  1. Ce-i cu poza… puscariasul vroia sa fie Chior?

    Dar sincer la ce poti sa te astepti de la un ‘restaurant’ numit RSR? Pentru ca orice poti sa spui despre acea locatie mai putin ca-i restaurant. Iar daca te plimbi putin prin spate o sa-ti dai seama ca locatia aia este o Ialomita in devenire, mare, dar doar de fatada si intr-o economie reala fara rost.

    In rest noi sa fim sanatosi, ca spitalele iar n-o sa vad banii de care au nevoie. La multi ani!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: