The Voice si Vocea Romaniei

Vocea Romaniei
Video-ul de mai jos despre The Voice mi-a reamintit că nu am zis nimic pe blog despre sezonul ăsta de Vocea României.

Pe scurt, eu sunt mulțumit de câștigătoarea de la Vocea României, Julie are talent și voce spectaculoasă pentru câteva genuri de muzică. Mi-a plăcut mult și Vizi, țineam cu el pentru că mi se pare mai complet ca artist, dar totuși rezultatul a fost corect.

Ca și show nu sunt foarte multe de reproșat. Câteva minusuri sunt reclamele multe și lungi și tărăgănarea lui Pavel Bartoș la decizii. Și mi se pare un pic prea dramatic cum se comportă toți când trebuie să ia o decizie.

La un moment dat mă tot întrebam de ce nu se schimbă juriul. În America au fost schimbări, au apărut vedete noi (Shakira și Usher), tocmai pentru a profita de fanbase-ul fiecăruia pentru audiență. Mi-am dat seama că la noi nu au cu cine schimba. Cine ar putea să vină în juriu pentru o nouă ediție?

Hai să vedem câteva vedete autohtone:

Ștefan Bănică Jr. e înfipt bine la Dansez pentru tine, cred că ar fi plictisitor să fie la 2 emisiuni care se difuzează cam în același timp.
Monica Anghel a apărut deja ca ajutor pentru Brenciu, nu cred că a avut un impact uriaș pentru audiențe.
Inna sau Alexandra Stan cred că au prea puțină experiență muzicală (nu vorbesc de talent) pentru a împărtăși la oameni care au talent dar nu știu să îl folosească.
Hrușcă ar fi o glumă bună.
Fuego cel mai probabil e prea scump pentru Pro-TV.

Așa că e destul de sigur că e același juriu și în sezonul 3.
În schimb la Americani au apărut Usher și Shakira, ambii cu o grămadă de fani, cred eu cu ceva mai mulți decât Aguilera și Cee Lo Green.

Mai jos trailer-ul foarte tare cu juriul de la The Voice, sezonul 4.

8 thoughts on “The Voice si Vocea Romaniei

 1. M-am uitat la Vocea Romaniei (si eu am fost de acord cu finalitatea), dar m-am uitat si la The Voice de pe laptop si spun sincer, e o maaaaare diferenta! Calitatea emisiunii, valoarea juratilor si oportunitatile participantilor.
  In completarea listei tale, ar mai fi si Andra, insa ea este in juriul de la Romanii au talent. Altcineva nu imi vine in minte.

 2. eu am urmarit si x-factor, desi anul trecut imi placea mai mult vocea si mult mai putin x-factor. anul acesta a fost invers, din cauza ca cei de la x-factor au schimbat juriul si mutarea a fost foarte buna. acum fiecare cu preferintele lor, mie anul acesta mi-a placut, ca emisiune, mai mult x-factor, la protv mi s-a parut ca dau prea multa publicitate si ca vorbesc mult prea mult aiurea.

 3. @Rozina da, e mare diferență între cel două. Andra era o variantă dar și ea este implicată în alt show 🙂

  @Sirg Nu m-a prins X-factor. Adevărul e că îmi părea rău de vocea lui Dan Bitman după operație și nu puteam să mă uit cum se chinuie 🙂

 4. Cand Usher si Shakira au fanbase mai mare ca Aguilera, motiv pentru care o inlocuiesc, se trage un semnal de alarma asupra emisiunii care are trebui sa se redenumeasca din The Voice in The Show. Sau particuarizand la noii artisti, The Goat respectiv The Booty.

  Stiu, nu sariti TV = un cur si nu te poti astepta de la nimc de calitate de acolo… dar The Voice trebuia sa fie despre voce nu despre procente si teancuri de bani si behaieli.

 5. Bitman ar fi fost o solutie, dar l-au recrutat foarte bine Antena 1. Miculescu cred ca e alta solutie buna (a cochetat si el cu echipa Loredanei, deci e ok). In rest nu prea avem…

 6. @Mihai – nu de aia s-a renunțat la Aguilera, se zice că ea a pornit un nou proiect și nu mai are timp. Da, Usher și Shakira sunt mai comerciali și sunt mai recenți. Ce a făcut Aguilera în ultimii 2,3 ani? 2 melodii? 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: