Vino cu mine la Ecomtim

logo

A mai trecut un an, a mai ajuns o ediție EcomTim la noi. E printre puținele evenimente care se ține în România și are nume mari în dreptul speakerilor. Microsoft, Google, Prestashop, Promodo, Visa Europe și mulți alții foarte interesanți.

In cadrul primei zile (13 martie, la Hotel Timișoara, în Timișoara) la ecomTIM 2013 se va discuta despre tendintele pietei locale de comert electronic, mobile commerce, despre ecosistemul de care are nevoie un magazin online pentru a deveni un brand de incredere, dar si despre afacerile online romanesti de succes.
Cea de-a a doua zi a evenimentului, dedicata workshop-urilor, va pune in discutie teme precum promovarea site-urilor in social media, usability, afiliere sau analytics.

Anul trecut mi-am notat 2,3 idei foarte utile pentru proiectele la care lucrez. A meritat atenția mea, cel puțin câteva ore.
Organizatorii sunt foarte drăguți și mi-au oferit o invitație mie și încă una pentru un cititor al blogului pentru prima zi de eveniment, dedicat doar prezentărilor.

Regulamentul e simplu. Lași un comment aici și mâine (luni) dau prin random.org numele voastre și vedem cine e norocosul.. Cine nu câștigă se poate înscrie oricând aici.
Haideți, nu fiți timizi! 🙂

Vasilica Bob (comment #1) este câștigătoarea! Felicitări și ne vedem acolo :).
Contestațiile pe mail dacă aveți nevoie să vedeți printscreen de la random.org.

14 thoughts on “Vino cu mine la Ecomtim

  1. Ceau Raphaelle,

    Din păcate a fost deja concursul și invitația s-a dus la altcineva. Fii pe fază pe bloggerii din Timișoara, că sigur vor mai fi concursuri de genul ăsta 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: