Scandaluri sexuale in 2009

Nu îmi face plăcere postul ăsta, sincer. Dar nu am cum să nu comentez ce am văzut în filmulețul de mai jos. Fiindcă sunt foarte procedural, mi-am făcut pe windows 7 niște notițe la fiecare scandal
Vreau de acum să avertizez că am vrut să folosesc un limbaj mai dur, pentru că se potrivește ocaziei.

1.Cuviosul Teoctist Nichitean – A făcut sex cu alt bărbat, care l-a filmat. Bă, in România dacă cauți atenție, așa o găsești? Publici un filmuleț in care iți împinge un preot caca in sus ? Serios acum, chiar nu mi se pare ca ăsta fiind scenariul.

2.Ioana Vișan – Mâncați-as buzele alea. Tu dacă te invârteai prin cercuri atât de dubioase, nu erai atât de proastă să te lauzi. Cum vrei să te mai cheme alde Berlusconi la petreceri private, când tu vii și dai cu papagalul despre activități ai. Sau poate a făcut-o să își îmbunătățească imaginea? ”Nu mi-o mai trag fotbaliștii, am trecut la presedinți de cluburi și prim-miniștri.

3.Irinel Columbeanu – Aici voi fi misogin. Omu’ e bărbat. I-a spus că vrea sa facă dragoste cu ea(Mariana Roșca). Atâta timp cât omul nu arată bine, dar are banii ca să compenseze, e treaba lui ce propuneri indecente pune. Și stai puțin, dacă a rămas la stadiul de dorință, de ce mai e pe video?

4.Soțul Andreei Bănică – E infidel, merge la saloane de masaj. Ok, am mai auzit. A dus-o pe una in pădure și i-a declarat că vrea să i-o tragă. Sună corect. Voi ați văzut-o pe Bănică asta lately? Bleah.

5.Consulul României la Chișinău. A fost povestită, răspovestită, studiată. A făcut-o, și-a dat demisia. Subiect incheiat.

6.Soția lui Ghionea(Roxana Ghina) – I-a plăcut frate camera, a zămbit, a asumat pozițiile necesare, a muncit la aparat. Și ce face Sorin Ghionea? Domle și eu am călcat greșit. Bravo, bună relație. Oricum il felicit, arată bine soția, cum am zis, ii place camera de filmat.

7.Mihai Bendeac – E prima oara când aud de scandalul ăsta. Adică ce scandal? Că a filmat prietena cum se munceau unii pe alții? Na, mare lucru, uită-te in America cum se folosesc sex tape-urile ca și instrument de marketing.

8.Răzvan Ioan Dincă – Din faptele lui, eu zic că i s-au aprins călcâiele grav după Crina Matei. A poza in playboy, e blondă. Îi trimitea mesaje ciudate, o urmărea. Păi și 90% din bărbați nu fac asta toată viața? wtf. Pe lângă că nu s-a întâmplat nimic între ei.

9.Alina Percea – Asta e bomba anului. Nici de asta nu auzisem. Cum să ceri 50 de mii de euro pentru a fi dizvirginată? Cum? Adică ea e atât de deosebită, că cere bani să fie atinsă? Bomba mai mare, că un italian de 45 de ani a plătit 10 mii ca să o facă. Poate omul și-a calculat ce cheltuieli are cu o pitzi pănă primește ceva, și și-a dat seama că merită.
Mi se pare foarte greșit. E foarte riscant să creezi precedent. Încet, încet, toate femeile o să ceară taxa de introducere. Ar fi culmea.

10.Șpaga primită de Geoană. Ceva cu sex, dar nu chiar. Video scăpat pe bloguri? A alunecat pe blogul cuiva?

Topul mi se pare destul de slab, in afară de 2,3 care chiar sunt scandaluri, restul sunt „could have been”. Merită totuși văzut măcar odată.

2 thoughts on “Scandaluri sexuale in 2009

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: