M-am saturat de fotbal

altesporturiAştept cu interes ziua în care vom avea un canal de televiziune sportivă, un ziar sau până şi un blog de sport (nu doar o nişă) care să dea şi alte ştiri în afară de fotbal. Înţeleg, suntem în febra calificărilor în cupele europene, dar din păcate şi după perioada asta vor apărea alte chestii. Becali o să mai trimită mesaje din puşcărie, Dinamo va mai construi încă o dată Roma într-o zi şi Rapidul va avea doar oameni devotaţi în echipă.

Îmi doresc foarte mult să găsesc un canal de ştiri sportive care să aibă mai puţin de 50% din timp fotbal. Măcar atâta daţi-mi, 50% din timp alte sporturi. Eu pentru canalul ăla aş plăti 2 lei pe lună îl plus la abonamentul TV. Şi nu cred că sunt singurul.

Nu vreau să aud că nu au ce să dea. Mai bine ar face emisiuni proprii care să înveţe omul să slăbească, să se antreneze, să îşi facă iniţierea într-un sport, să recomande locuri din oraşele noastre unde se pot practica sporturi. Şi sunt sigur că ar fi clienţi pentru reclame. Chiar sunt sigur.

În România fotbalul e sportul rege. OK, dar până când? Nu putem organiza alegeri anticipate?

Sursă poză

5 thoughts on “M-am saturat de fotbal

  1. de acord in toatalitate, de macar de am fi printre cei mai buni la sportul asta care sincer prin oamenii care ii reprezinta numa de bine nu, cand iese la iveala calitatea lor, toti, ”ei nu reprezinta clubul”, deci patronul nu, managerul nu, nici cu IQ-ul jucatorilor nu ne mandrim, deci…e trist daca numai asta primim. OK, N-am fost foarte coerent, dar e vara, vinul rece ar fi pacat sa se incalzeasca, ideea s-a inteles.

  2. Regele poate fi schimbat în urma unor alegeri anticipate?

    În momentul în care toate celelalte sporturi vor avea o cotă de piață de +50%, atunci nu vei vedea atâtea știri cu și despre fotbal. Spre exemplu, în SUA există alte elemente centrale. Momentan, fotbalul e mult peste 50% în România.

  3. Prietenii mei dragi, eu vorbesc de STIRI, nu televizari de meciuri sau rezumate. Vreau stiri si vesti din toate sporturile si mai detaliate. Nu doar ca Hanescu a trecut in turul urmator si atat. Detaliaza….

  4. Toti cauta sa vanda ceea ce se cere pe piata. Ce rost are sa incerci sa`i vinzi oua unui om ce vrea struguri (ca tot le vine vremea). La noi in tara fotbalul, maneaua, berea si micii “este” la putere iar o mana de oameni nu poate schimba asta. Nici mie nu`mi place fotbalul si de asta nici nu ma uit dar in schimb ador sa`i oftic pe microbistii ce tin cu o anumita echipa spunadu`le ca eu tin cu cea mai mare rivala a echipei respective cu toate ca de multe ori imi pot risca pielea cu astfel de glume 😀 si totusi le fac cu oameni care au mintea gresata cat de cat. Eu unul ma uit doar pe canale de la care ai ce invata, cum ar fi Discovery, N. Geo, Animal P. etc … cred ca as turba daca mi`ar scoate aceste canale din grila 😐

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: