De ce sunt eu matur (nu)

Răspunsul logic era pentru că Pitong. Da, dar nu, nu numai atât.

Vorbeam cu un prieten zilele astea despre certurile cu femeile. Aveam noi duma aia “da ce treabă avem noi cu femeile? :))”. Și am găsit amândoi o problemă comună: femeile ne consideră imaturi (lol cum să zici asa ceva, nici măcar nu râgăi des în public, și recunosc când trag un pârț)
Că vezi doamne “ești imatur”. Dacă întrebi o femeie de ce ești imatur, îți va răspunde “pentru că ești”.
Dar, fata asta crezându-se mai inteligentă brează i-a zis “pentru că deși stai singur, tot mai ai plină casa de jucării”

Când eram mic, eram innebunit după lego,pistoale si soldăței. Aveam găleți întregi de lego, care până în ziua de azi nu știu unde sunt.
Și îmi dau seama că toate astea defapt sunt provocate de lipsa timpului pentru mine (și aici nu vorbesc de dezvoltare personală, doar de frecat menta clasic).
Deși când ajung acasă, și las deoparte treaba, tot nu simt că fac ceva inutil, dar care totuși să fie pentru mine și distractiv.

Când eram în America, unul dintre profesori mi-a zis o chestie foarte faină The difference between men and boys is the price of their toys . Mai târziu am aflat că e un quote destul de faimos, și folosit de mulți.
Și chiar așa e. Bărbații nu se maturizează niciodată. E un mit. Se pot da exemple de oameni serioși, la casele lor care pot fi considerați maturi. Dar chiar și ăia au un fetiș cu mașini, colecții de trenulețe, ceasuri, insigne, femei sau alte filme d-astea.

Așa că, m-am decis. Poate sa zică lumea ce vrea, eu imi voi reactiva latura de joacă. Am găsit deja un site cu jucării foarte tare, unde au chestii mișto, și prima mea achiziție e un elicopter cu telecomandăAM ZIS

5 thoughts on “De ce sunt eu matur (nu)

  1. Pingback: Tweets that mention De ce sunt eu matur (nu) | DANIEL SIMA -- Topsy.com
  2. sa nu faci ca mine cu chopperu …sa-i arunci din greseala suportii/distantierii de la elice, crezand ca sunt pusi acolo doar ca sa stea bine in cutie :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: