Se intampla acum in Timis

Am găsit un articol foarte drăguț despre un meci spectaculos între Remetea Mare și Bazoș ce s-a întâmplat în weekend. Liga V, Seria II

Ce zic oamenii de la banatsport.ro

Ultimul exemplu, partida dintre Remetea Mare şi Bazoş, disputată la Bucovăţ, acolo unde ultraşii echipei vizitatoare au făcut spectacol total. Au şi motive, echipa lor merge „ceas”, iar ei îşi aduc contribuţia, nu în tribune, pentru că nu prea există tribune în Liga 5 ci lângă teren.

De scos din context: spectacol total, echipa merge ceas, nu în tribune ci lângă teren.


Continuăm:

Partida s-a reluat după „stingerea incendiului”, iar „vulturii” s-au impus cu 5-1, fiind la egalitate de puncte cu primele două clasate, Belinţ şi Racoviţa. Ultraşii din Bazoş nu sunt la prima „faptă” ei manifestându-se sud-american şi la partidele de pe teren propriu.

De scos din context: stingerea incendiului, Belinț, Racovița, Ultrașii, faptă, manifest sud american.

Ca să înțelegeți cuvântul faptă, vă rog vizionați asta.

Aveți aici poze cu toate cele 2 fumigene aruncate:

 

 

 

 

Și acum, partea mai comică a articolului:

O altă formaţie care are galerie, este Progresul Ciacova. Ultraşii de aici s-au organizat bine în acest tur de campionat, cântă, „produc” bannere cu mesaje ce i-ar face invidioşi şi pe cei din prima ligă, şi dau şi ei cu fumigene. Ultras Ciacova promite un adevărat spectacol şi duminică, cu ocazia derbiului Seriei a II-a cu AS Ghiroda, afişele şi programul de meci făcând de pe acum parte din arsenalul gazdelor.

De scos din context: Progresul Ciacova, Ultrașii, produc bannere, dau și ei cu fumigene, derbi cu AS Ghiroda, afișe și program fac parte din arsenal.

Poze cu atmosfera incendiară de la Ciacova + cadou un afiș care se poate găsi pe toți stâlpii comunei:

Progresul CiacovaProgresul CiacovaProgresul Ciacova

 

 

 

 

Și un comentariu excelent

Comment la Progresul Ciacova

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.