Noi alegem viitorul?

Noi alegem viitorulNu știu ce se va întâmpla cu Băsescu și cu Guvernul actual, chiar am o frică să aflu. Parcă de când au tot ieșit oamenii în stradă, îmi doresc mai mult stabilitate decât schimbare.

Nu îmi place Băsescu, nu sunt băsist, nu am votat cu el. Sunt de acord cu schimbarea. Dar oare e momentul potrivit? Suntem pregătiți economic să facem schimbarea care ține câteva sute de oameni în stradă de 10 zile?

Știu că sunt mulți oameni care o duc prost în țara asta. Dar oare nu ne va merge la mai mulți prost dacă facem scandalul ăsta? Nokia a plecat, dar vin alții și din câte se zice, vor face și mai multe investiții – Bosch, ZTE Corporation. Noi tot strigăm că e guvernul de vină că au plecat.

”Boc nu a făcut nimic cu ninsoarea din București”. Dude, pe Oprescu scuipati-l, el se ocupă de voi. Cum ar fi să ningă ca în povești în Timișoara și să fac scandal că nu curăță Băsescu străzile.

Cu toate astea adunate mi-e frică că noi cei care alegem viitorul, nu știm să alegem. Nu avem ce să alegem, nu avem cum să alegem…

3 thoughts on “Noi alegem viitorul?

  1. In timp ce unele doamne poartă valoarea unui apartament pe un deget, sunt mulţi pensionari care trebuie să trăiască cu 500 -700 lei/lună. Ei ce pot alege în afară de viaţa de apoi? Nu există un sistem economic, potrivit pentru România, în care să se trăiască decent? Voi tinerii ar trebui să conştientizaţi asta şi să faceţi ceva.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: