Despre noul Guvern + componenta

Scriu aceste rânduri despre politică cu o anumită bucurie în inimă. M-am uitat peste noul cabinet puțin, eu zic că e cel puțin la fel de slab ca anterioriul dar am remarcat mai multe chestii bune.

1. Nu mai e Udrea. Doamne ajută, m-a deranjat foarte mult cât a fost promovată în politică.

2. Nu mai e Tabără, care mi s-a părut cel mai mare blat posibil când a fost pus. Păi cum mă ăla are afaceri de milioane de euro în agricultură și tu vrei să fie obiectiv? 🙂

3. Claudia Boghicevici și Andreea Vass (s-a retras, păcat) arată bine. Dacă tot e să te fure cineva, măcar să te fure o fufă bună.
Mai jos aveți propunerile, pentru că eu nu cred că e final. Ar fi prea ușor și prea dubios să nu mai existe 2,3 schimbări.

Poza e furată de la Hotnews (Săru’mâna).

Voi ce ziceți? E mai bine, mai rău? Contează?

Noul Guvern 2012 Romania

4 thoughts on “Despre noul Guvern + componenta

  1. Atat timp cat la sanatate, cultura si mediu, plus vicepremierul sunt UNGURI cred ca suntem exact unde ne e locul. Nu e normal ca ala care reprezinta 10% din populatie sa decida pentru restul de 80% (10% sunt colorati). Oricum, ungurii au fost tot timpul la putere, n-a existat guvernare in care sa nu se pupe cu puterea. Indiferent ca au castigat alegerile stanga sau dreapta ei au fost la putere. As zice curve dar poate-s prea aspru…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: