Despre o mizerie electorala

Sportul o mizerie electoralaEu sunt un susținător al fotbalului local. Nu am fost la toate meciurile lui Poli Timișoara, nu am fost în foarte multe deplasări dar știu că meciurile echipei îmi provoacă palpitații. De fapt, eu așa înțeleg atașamentul față de ceva în viață. Dacă îmi scoate la iveală sentimente înseamnă că am ceva legătură.

Ei, echipa care a fost la un moment dat frumoasă, a retrogradat. Ne-am împuțit până la nivelul de hoit și am luat-o de la capăt în a doua ligă. Îmi doream foarte mult ca managementul să se schimbe din momentul în care s-a pierdut licența. Dar Iancu a rămas.

Acum, aproape de alegeri și de schimbări, Consiliul Local, Județean și Primăria se gândesc serios să preia 51% din echipă sau chiar să transfere 100% de la Iancu.

Suma probabil va fi pe la un 8 milioane de euro, adică datoriile clubului. Asta în cazul în care Iancu nu mai aduce alte sume la discuții ca să își scoată ceva bani.

Și vă întreb eu: merită? Banii ăștia de fapt noi îi dăm din taxe. Oare cu 8 milioane de euro + 2,3 sau chiar mai multe alocate anual nu putem să facem lucruri mai bune prin oraș? Sau chiar prin județ? Poate drumuri, poate rețea de gaz? Eu doar întreb:)

3 thoughts on “Despre o mizerie electorala

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: