Cum se face campanie electorala la Timisoara

M-am tot gândit și sucit dacă să las liber sau nu cine e candidatul căruia i se face campania asta agresivă pe email. Nu am pus pentru că nu vreau să intru în circul care se face din jurul campaniei și să arunc cu noroi în unul și altul.

Așa că postez asta doar să vă întreb ceva:
Cât de neatent și ignorant să fii să lași în minimum 3 emailuri diferite pe toată lumea în CC? Serios? Chiar atât de puțin valorează mesajul tău sau conversația cu mine?

Cum ar fi fost să dau reply to all (peste 6000 de oameni/emailuri) și să profit de audiența gata creată a unui personaj sau instituție? Mă tot gândeam să dau de fericire un email la toți să îi anunț că a început Roland Garros-ul la Paris. Cum ar fi fost oare?

Defapt mai am încă o întrebare… De unde atâtea adrese de email?

[nggallery id=1]

9 thoughts on “Cum se face campanie electorala la Timisoara

  1. Nu cred ca toti cei din email sunt timisoreni, ci doar persoane cu domiciliul stabil sau nu in timisoara de unde am tras si concluzia ca adresele de email sunt furate dintr-o baza de date, cel mai probabil de facebook, ca doar au mai circulat pe internet baze da date de la facebook.
    Ironic e ca mai si spune in email: “Noi nu va propunem lucruri […] ilegale”

  2. Dacă-i vorba de Orza (viceprimarul), atunci ăla sigur are cunoştinţe pe la finanţe sau alte instituţii publice, pe unde, de ceva vreme încoace, formularele de tot felul au şi câmp pentru adresa de email…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: