Schimbarea prioritatilor

Încep să mă deranjeze oamenii care consideră că lucrurile care erau importante pentru mine acum 10 ani sunt încă printre priorități mele după atâta timp.

Cel mai bun exemplu sunt părinții și bunicii, dar sunt nimic comparativ cu oamenii cu care lucrezi.
Eu am fost și voi fi tot timpul o persoană care se schimbă, evoluează sau schimbă din mers lucrurile. La 8 ani am vrut să joc tenis la profesioniști, la 14 am vrut să mă fac arhitect, la 18 avocat. Nici una dintre ele nu le-am reușit dar niciodată nu m-am simțit complexat de asta.

Acum 4 ani nici nu știam că există Facebook sau Twitter. Astăzi am încheiat un ciclu de aproape 2 ani în care am lucrat în domeniu. Că am avut sau nu rezultate nu sunt eu în măsura să zic, dar important este că am învățat. Am evoluat.

Tot ceea ce învățăm, citim sau auzim zilnic ne ajută să evoluăm. Așa că data viitoare când ne întâlnim sau ne auzim la telefon, nu te stresa că am schimbat jobul, nu mai sunt activ pe social media sau că m-am mutat în Uganda. Cum ar zice americanii, trec printr-o fază… 🙂

5 thoughts on “Schimbarea prioritatilor

  1. nulul sau impamantarea? … ma refer la faza 🙂
    in rest cum zicea si Zoltan – tu sa te simti bine. Cei care tin la tine vor vedea ca tie ti-e bine asa si vor intelege, la mun moment dat, desigur 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: