Ce au gandit unii pentru un pisoar la Kaufland

Musca PisoarLa un moment dat agențiile de publicitate au realizat că băile publice sunt o mină de aur și au început agresiv să afișeze reclame de tot felul. S-au făcut reclame ingenioase chiar și cu monitoare pe care să te uiți, tapeturi inteligente cu fel de fel de poziții.

În fine, totul frumos dar în principiu a murit ideea. Au rămas câteva locuri în care se mai face reclamă, de obicei unde îți usuci mâinile. Asta cel puțin am observat și la noi și pe dincolo.

Zilele astea am fost la Kaufland pentru câteva cumpărături și am dat peste pisoarul ăsta. M-am uitat puțin, am crezut că e o muscă adevărată, m-am mutat la următorul. Aceeași muscă. Mă credeți că abia am reușit să elimin ceva din cauza că mă dispera musca aia acolo?

Musca in pisoar

Nu știu cine a venit cu ideea, dar e una foarte proastă. Mă gândesc că planul era să fie o țintă pe care să folosesți, dar nu era oare mai simplu să pună o țintă ca una de darts?.

Zău acuma…

Vă dați seama cum se uitau oamenii la mine că stăteam și făceam poze la pisoar….

8 thoughts on “Ce au gandit unii pentru un pisoar la Kaufland

  1. am vazut un stand-up in care zicea ca barbatilor le place sa curete “murdaria” cu jetul lor :)))
    puteau sa deseneze ceva de genu 😛

  2. Nu, nu. Povestea asta e veche si are vreo 5 ani, aproximativ. Cam pe atunci s-a facut un studiu, intr-un hotel nemtesc. Acolo niste “cercetatori” si-au dat seama ca pentru a nimeri “gaura” si “a nu face pe langa”, e mai bine ca barbatul in cauza… sa aiba o tinta. O chestie psihologica. De domeniul can-can-ului, hotelul respectiv era cat pe ce sa ia o amenda de la SANEPID-ul nemtesc care crezuse ca wc-urile sunt murdare.

    Povestea e pe bune. As aprecia daca ai gasi un articol pe net referitor la asta. 😉

  3. Salut Daniel ! Si “La Multi Ani (!)” ! Am ras cu lacrimi citind cele scrise de tine si incercand sa mi te inchipui facand poze !!! :))) Ma rog !!! Ca sa inteleg corect, mirarea ta se refera la ce anume !? La faptul ca este o musca desenata sau ce !?… 🙂 In alte ordine de idei, complimente acasa si multe, multe imbratisari, de aici, din “sud” !!! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: