Romania danseaza – succes sau esec?

Mi se pare că de ceva timp războiul pe show-uri este câștigat detașat de Media Pro. Vocea României, Românii au talent (cel puțin primele sezoane) și Master Chef sunt vârfuri de audiență de fiecare dată. Să nu mai vorbesc de Dansez pentru tine, care deși mi se pare stupid, acaparează piața de femei incredibil de ușor. O fi Bănică de vină, mai știi?

Experimentele Intact gen X Factor și Top Chef (unde au fost bucătari buni, dar mulți nu au reușit să coacă o pâine fără să o ardă) nu au ieșit spectaculos. Am încercat Top Chef-ul, dar a ajuns să îl mai văd întâmplător când zapam random pe televizor.

În schimb, România dansează a fost promovat cât de cât interesant. Nu îmi place Bendeac îndeosebi, mai ales pentru nișa cocălăristică care a ales-o ca și audiență. CRBL parcă avea mai mult farmec cu Simplu și tipa e fostă balerină care ar putea totuși să se îmbrace mai sumar. Am urmărit secvențe din primul episod și 2,3 minute din al doilea. Ce pot să zic, e cât de cât interesant.

Oricum, din câte am văzut sunt totuși câțiva oameni aproape profesioniști care participă la emisiune. Și asta nu poate să facă rău, numai bine.

Astăzi, mi s-a mai dat un motiv să încerc să înghesui câteva minute de România dansează duminica viitoare. Bravo, pentru moment, Intact.

5 thoughts on “Romania danseaza – succes sau esec?

  1. Mie personal imi place mai mult Romania danseaza decat Romanii au talent, macar la astia de la Antena nu vezi atat de multi prosti si atata batjocura ca dincolo 🙂

  2. Sezonul 2 de X-Factor a fost mai bun decat primul, cu juriu mult mai interesant. Totusi eu gasesc ca sunt prea multe showuri de genul asta, parca fiecare post vrea sa inventeze apa calda…

  3. Cei care se multumesc cu putinul, satuli de marele nimic sau de resturi spun ca asta este un succes real.
    Insa cei care vor macar ceva cat de cat de decent si bun, fara pretenti exceptionale vor spune ca e un esec.
    Cred ca e tot ce conteaza.
    Referitor la faza cu x-factor si eu sunt de aceasi parere, sper ca la anul sa fie din nou Cheloo..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: