2012, venim

2012,venimCred că e o chestie mai degrabă de obligație să ne propunem ceva pentru următorul an fix când anteriorul se termină. Așa am făcut în fiecare an, mulți au scris și și-au propus deja unele chestii.

Eu nu. Anul ăsta care vine o să fac ce îmi doresc, dar încep din momentul 0 al acțiunii.

Am făcut cu Tița un pariu cu ocazia Christmas blogmeet-ului că scriu în Ianuarie și Februarie minim un articol pe zi.
Am bătut palma, Cristi a tăiat. De atunci, am scris zilnic. Nu sunt 2 luni, dar dacă mi-am propus și am făcut un pariu, trebuie din ziua 0 să mă apuc.

Sfatul meu pentru toată lumea e să începeți ce vă propuneți din momentul în care v-ați stabilit psihic pentru asta. Nici pentru mine, și nici pentru majoritatea oamenilor mai cerebrali nu va merge chestia cu “de mâine mă las” sau “de mâine mă duc la școală”, “de luni îmi caut de lucru”.

Azi. Acum. Tot.

Și știți de ce e greu? Pentru că ne lăsăm timpul ăla tampon înainte să începem în care mintea noastră merge în 1000 de locuri și găsește motive pentru care să nu o facem.

Voi nu aveți problema asta?

6 thoughts on “2012, venim

 1. Teoria timpului tampon zici, a?, de studiat… credeam ca timpul in sine ar fi principala problema.
  Azi. Acum. Tot… Interesant, interesanta motivatia, pardon pariul :D, bafta & spor!.

 2. Deci ţi-ai propus că, indiferent dacă ai sau nu ai ceva de spus, tot vei scrie… Ce rost are atunci şi ce spune asta despre calitatea articolelor, dacă scrii din obligaţie şi nu pentru că ai avea ceva interesant de zis?

  În al doilea rând, blogging-ul este doar un hobby. Când îl treci în C.V. ar trebui să fie la secţiunea “Hobby”, alături de şah şi călărie, nu la “Ocupaţii”, iar să-ţi setezi nişte priorităţi pe noul an legate de blog este ca şi cum principalul meu scop la anul este să fac scoruri mai bune la Counter Strike, nu să învăţ încă un limbaj de programare şi să fac proiecte şi mai interesante…

  Am pretenţii de la tine, aşa că te aştept cu un nou articol, un pic mai profund, despre nişte ţeluri cu adevărat importante pentru 2012 (şi nu, să-ţi faci mai mult timp pentru tenis nu se pune! 🙂 ).

 3. Ceau Ionut!

  Pai de asta e pariu. Ca trebuie sa gasesc calitate zilnic. E mai importanta imaginea mea decat pariul cu Tita. Eu sper sa nu pierd, dar sunt sanse daca nu gasesc inspiratie.

  Cat despre prioritatile pe noul an pe plan profesional nu vreau sa le scriu aici. Sunt toate la mine in capsor! 🙂

  La multi ani si distractie de revelion iti doresc! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: