Următorii oameni NU sunt….

Experți de marketing, social media sau comunicare:

Pe Facebook
Blonduțe care au 5000 de prieteni pentru că și-au pus sfârcurile la profil. Tot în aceeași categorie femeile care fac toată ziua shooting-uri sexy și au mii de subscriberi. Lumea e abonată la tine pentru pornografie.

Super-clubberii care pun statusuri luate de pe site-uri de citate și poze artistice de pe net cu nu știu ce DJ.

Fetele care arată bine și au milioane de subscriberi doar pentru că arată bine. Am vrut să fac și un cont de facebook test cu poze mișto a unei fete din altă țară, dar am renunțat. Mă enervam doar.

– Cei care lucrează la multinaționale, au sute de colegi și colaboratori cu care trebuie să se pupe în dorsale și își dau like-uri între ei.

– Categoria de așa zici traineri-specialiști-experți-consultanți care nu au lucrat în domeniu și totul li se pare ușor. Îmi vine o idee, o povestesc și poate se întâmplă ceva. Ce poate fi aşa greu?. Cel mai rău lucru este că de acum, clientul ăla va considera toți oamenii de marketing care vin să se prezinte niște fraieri și incompetenți.

Pe twitter
– Cei care urmăresc 15000 de oameni şi sunt urmăriţi doar de 10. Cât o fi de greu să ai 10 de oameni care te urmăresc înapoi din 15000?

– Cei care au cont de 5 ani şi au 100 de urmăritori. Dacă nu eşti în stare măcar 1000 de conturi (oameni sau companii) să te urmărească, înseamnă că pur şi simplu nu eşti relevant sau nu înţelegi platforma.

– Cei care au câteva mii de followeri cumpăraţi şi dau link-uri la melodii de pe Youtube, checkin-uri pe Foursquare sau doar mesajele monosilabice.

– Cei care pun poze cu filtre de la instagram cu ce mânâncă sau la ce cafenea sunt. Bravo, le dai un motiv foarte bun oamenilor de pe Twitter să te urmărească servindu-le poze cu sarmale sau mici….

Măcar ai bunul simţ şi nu mai îţi pune la descriere titulatura de expert/specialist/consultant.

3 thoughts on “Următorii oameni NU sunt….

  1. Pentru unul ca mine, care la un moment dat a avut nevoie de serviciile unui specialist, si pentru altii care inca-cauta (deh, nu toti suntem norocosi) ar fi interesant sa ne spui si cum arata unul adevarat. Un “Asa DA!”
    Ce zici? 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: