Oameni, integritate si Masterchef

Am și am avut multe concluzii la fiecare episod Masterchef. Per total a fost o emisiune reușită din punctul meu de vedere. M-a atras, m-a ținut în fața televizorului și am avut subiect de discuție odată pe săptămână la lucru la țigară.

Încerc câteva să le las aici, poate ajută pe careva:

Alegerea show-ului
Trebuie să știi și să miroși ce francize ar avea succes în România. PROTV-ul până acum au fost IMPECABILI în alegeri! – Românii au talent, Vocea României, Dansez pentru tine și Masterchef.

Vedetele și prezentatorii
PROTV-iștii au adunat în jurul lor un grup de vedete la modă și plăcute care le leagă de fiecare show pe care îl au. Subliminal toți gen Smiley, Velea, Andi Moisescu, Bartoș și alții girează cu imaginea. Mie mi se pare foarte inteligent.
Juriul Masterchef a fost plăcut, poate prestația lor un pic cam repetitivă și cam banală (asta e, nu poți să fii și actor și bun la altceva).

Comportamente
1. Oamenii nu știu să piardă sau să câștige.
2. Sunt unii oameni care nu știu să fie umili sau rezevați.
3. Dacă până la un moment dat scandalul oferit de Casnică la Masterchef era oarecum plăcut, ultima parte, adică ultimele 3 ediții a fost pur și simplu grotesc comportamentul ei.
4. Dacă întradevăr ești un om de succes, ai bani, familie, ești fericit și mulțumit, nu înjuri ca la ușa cortului la o emisiune gen Masterchef, vizionată de poate câteva milioane de oameni. Sunt sigur că și voi știți oameni de succes din jurul vostru. I-ați vedea în așa ipostaze?
5. Mi s-a părut pe tot timpul emisiunii  Masterchef că juriul a fost mult mai matur decât majoritatea concurenților. Adică vârsta nu contează, poți să fii papagal și la 40 de ani…

Diverse
Serios? cu 50.000 de euro de la Masterchef deschizi un restaurant la București? Nu știu dacă ăsta e cel mai bun exemplu de a folosi banii. A avea un restaurant înseamnă mult mai multe la început decât bucătăria.

Părerea mea! 🙂

2 thoughts on “Oameni, integritate si Masterchef

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: